June 25, 2010

1st wedding anni giveway dr iBu dIni


salam sume...nk bt pengumuman kt cni....
bhwasanya iqa nk join contest ibu dini...
ni 1st contest yg iQa join....
arap2 berjaya ye....
nk msuk contest kn bt mcm penganjur ckpla spt di bwah....

#.korang kener arr ikut Ibu Dini Nyer blog...tu mesti tau...(pastu kalau nak delete ke apa ke terpulang kat tuan punyer blog arrr)-->DONE
 
#. buat n3 yg simple ttg hadiah ulangtahun yg sesuai tuk Mr HubbY iBu Dini-->ada kt BAWAH
 
#. letak Komen serta liNk dia sekali kat IBu dIni nyer n3-->DONE
 
#. jgn luPa letak..gambar Diatas di n3 korang n side bar sekali.....-->DONE
 
#. Last but N0t Least..tarikh tutup penyertaan adalah pada 30June 2010.-->sempat ag
 
#. Pemenang akan diPiliH olEh My mR huBBy...tgK arr hadiah aper yg dia Nak pIliH..so panDai2 Korang arrr Nak Suggest hadiah nyer..
 
#. hadiah tuk cOntEst 1st giveaway my anniversary...akan dsediakan oleh My Mr HubbY lepas balik Dr ostrolIa....lg 2 miNggU..so TunGGu...

iQa suggest kn adiah di bwh utk aYah DINi.....
ape ni????
ha..ni la org zaman sekarang panggil GPS (Global Positioning System)
xtahu la hubby iBu dini dah ada ke tidak ag gadjet ni...
iQa suggest je sbb skrg kn tgh hangat sal elektronik n digital devices...
agpon,gajet ni senang dapat n harga dia pon boleh than...
gajet ni boleh jgk membantu ibu dini sekeluarga tyme 
melangcong n jln2 spy  xsesat jln....
nk tahu cuaca pon boleh guna gajet ni..
arap hubby iBu dini suka la...

itu shja...
sekian....

2 comments:

adiezaqistina said...

done iqa...ibu dini dh tgk..apa2 pun tunggu sbb due date tak smpai lagi..gud luck ok...

iQapiQa said...

tq iBu dini...