July 19, 2010

episod SADIS.

"ko pnah tgglkan aku smsa aku tgh tenat nk exam
mse tu aku bdk2 muda ag,br nk rse enaknya bercinta.indah nye ada yg disygni
mse tu aku hnya ada rkan2 yg tlg aku bgun dr zaman kejatuhan aku
aku mmg agak bdoh mse tu,bla da break dgn ko
aku jg sparuh gila
study ntah kemana,ksihatan aku x terjaga
mata bengkak nangis tiap2 mlm teringt kt ko
yela bese b4 tdo ko yext or calla aku
ckp.i love u etc....
smggu b4 tu aku n ko xde gdoh2 pon kn..
ok je...ko baek gila,asal ku xde kredit..ko topup
kdg2 je dwet aku terbang utk reload
then,ttbe ko mntk break-up
ko ckp ko sbok berpersatuan n nk tumpu study
aku akur la wlau pon aku tak nak
mula ko gantung kau x bertali(bajet mcm da kawin)
tp,last2 aku mntk kata putus..then mmg niat ko nk putus
so,aku tersungkur lg...
ko tahu x,plas tu malang aku berganda2 taw..
result aku drop menjunam
pdhal aku xpnah dpt seteruk tu
at tah same tyme aku da bt abah n ma aku kuciwa
lame jgk aku nk recover balik
bila da abes mtrik n msuk u
prasaan aku kt ko msih merah
aku marah bila ko bt  pengakuan
ko tgglkn aku sbb perempuan yg lebih cantek
wlaupon aku ckp aku da maafkan ko mse tu.
tp sebenarnya tidak....
skrg kita da jd kwn balik..
ko aku tgk bhagia dgn marka ko
tp,aku dgr skrg da berantakan.."

so ni la kata2 hikmat aku nk bg kt ko
"aku xpnah berdoa spya ko xbhagia dgn awek ko
n aku xpanah doa tuhan balas balik ape yg ko pnah bt kt aku
jika,btol tuhan blas balik ape yg pnah ko bt kt aku b4 ni
YOU DESERVED IT"

rsekanla bila org yg syg ko spnoh ati
ko tgglkn dia terkontang kanting 
demi org yg lebih cantik

lastly,FIGHT 4 LOVE

~kisah ni adalah kisah benar penulis
mmg da kaitan dgn yg idop n yg mati~


4 comments:

farah ain said...

wuyooo..ahkak eqa,,siapakah beliau,,kenape adik kuntum cam tak tau..nway die menag deserved!!.

Danial Ikhwan Jaafar said...

wah..sedih jugak cerita. sabar la, lelaki macam ni jenis tak ingat dunia memang bersepah, sekarang dah ada pengalaman, berhati hati ye.
aish..macam la kecantikan tahap dewa tu boleh menjamin kebahagiaan..

~tYa~ said...

kumbang bukan seekor yang
i know bout this story
be strong!
he is not for u!

iQapiQa said...

farah ain:mmg korg xtaw
aku xpnah cter

danial:tq.sy pcya kamu bkn mcmtu

tya:sje bt flash back..
bla teringt balik...
mcm bangang