August 23, 2010

prempuan GASTRIK TERLAMPAU

buat julung2 kalinya semalam aku x terbangun sahur..
even 'kwn' aku da msg2 n call2 aku x kejut jugak....
then,tiba-tiba......

Allahu akbar3x...
alamak...da subuh yong...
aku nk mnum air masak...
wahahahhahahah(terguling2 atas katil smbil baling bantal)
maka berakhirla episod aku x sahur...
baru je nk break de rekod nk sahur setiap ari,,,,sedih..

aku:ala sy xsahur....nanti gastrik....
'kwn':ala kalo awk x tahan boleh buke je...jgn pakse (yeay!!!!)

hahhahaha...pdahal aku on je pose sepanjang ari..
xde nye gastrik ke muntah2 ke loya ke...
everything is fine okeh!!!!

tyme bkak pose tu aku balun ns krabu n kuih sekaligus...
doh mmg lapo sgt..
telan je sume....
ais masak pon aku tenguk sy jag on the spot..
pelahap punye org nih..

mse solat mghrib..
trase mknn berkawad keluar dr perot...
n smpai terongkong reverse gear balik masuk dlm...
simpton mcm morning sickness da ada...

mse kol mak,ttbe keluar mknn dlm rongga mulut...
tahan..tahan...tahan...
mnum air....
so,aku decide nk teraweh sorg2 kt bilik...
abes teraweh...
bluerk!!!!!
mak ko kuar sume isi perot....
buat rugu mkn bbyk td....
air mata da mengalir da...
msuk bilik tampal koyok segala...
sapu minyak angin...

akibat daripada itu,
aku terlepas miting...
mlm tu aku tido dgn byknya....
n xstudy lgsg!!!!
WAAAAAAAAAAAAAAAAAAA......
PADAN MUKA KO IQA........

7 comments:

armouris said...

info tentang gastrik di SIHAT SELALU - Tanda dan Rawatan Gastrik

miss kotak-kotak said...

cian kat ko eqa..
sabaq yea..
:)
jgn miss sahur ag..
:)

-long@wani- said...

cian kwn ak ni.....rumet xkejut ke dear??????

iQapiQa said...

armouris:tQ 4 the link n info

miss kotak2:la...mai rupenye...
hhehhehehehe

long:rumet pon x bangun pd ari kejadian

farah ain said...

hahaha..sianyyer!!aku ponn tak bangun..burn kek aku..hahaha//saba erk..

iQapiQa said...

kuntom:btol ke kek ko born or ko pon burn skali

miss kotak-kotak said...

hihihihi
:)