December 11, 2010

11.12.13

salam..tangan gatal nk menaip ni..jgn mrh okeh..

2010 dah nk menutup tirai,2011 bkal menjelma.azam 2010 dah tercapai??planning 2010 da setel?bila masuk taun baru plak..psgn2 yg merancang nk bina mesjid da blehla pilih tarikh cun plus comey sbgai tarikh keramat dorg...
.mungkin kita yg beragama islam ni xkisah sgt la pasal tarikh ni tp stgh kaum amat amek berat pasal tarikh dorg kawen,nk tarik ada ong la katekan.tp,kte sbgai umat islam jgn la taksub sgt dgn bnda2 mcm ni,yg pntg niat n just for fun.meh nk tlg korg list out tarikh2 cun.

01.11.11
01.01.11
11.01.11
11.11.11
10.11.11
10.10.11
11.10.11
09.10.11
11.12.11


n mungkin ada ag yg ak tak terpikir...


tp,aku berminat sgt dgn tarikh2 berkenaan..aku ag minat 11.12.13..cun kan??? mcm satu jujukan nombor kn.nape aku aim tarikh tu?sbb tarih tu aku da grad..so,dpt green light kawen la kan..so,berangan2 la nk kawen tarikh tu kan..konon la kan...tp,bila propose kt org belah sana..org belah sana xnk..nk 02.02.14..wuuuu...xcomey la..xpelah.ckp saje je..xkn bayar pon kn3..heheh.rancang bgai nk rak pon..at the end,sume nye di tgn ALLAH S.W.T..ingat tu...

p/s: sy nk BOOKED tarikh tu..

5 comments:

Hanisah Safian said...

ecececece. kawen jgn lupe jempot! :P

alinac lover said...

hehehe

cntik je kan tarikh tu suma

iQapiQa said...

hanisah safian:insyaAllah jemput sume blogger kesygan
alinac lover:pilih la satu wat tarikh nikah

zacky ~786~ said...

hehehe.`
btol yerr tarik keramat nie.. :D

iQapiQa said...

zackry:jus4 fun dear!