July 31, 2011

old school besties..peace yaww

Assalamualaikum w.b.t dan hallo bebeh!
Semalam hari aku aci gelak sampai kuar hingus dengan kawan2 skolah.melalak sampai abes senu suara tapi solat tetap tak lupa.hihi.jom usha aturcara majlis semalam..

jap2..nk jadi cover girl??

berkumpul depan TGV sebab mula2 plan nak tgk harry porter.posing2 dan gelak2 tanpa kisah org sekeliling
best picture of the day.
mula-mula plan nak tgk wayang tapi tak jadi,pastu nak boling tapi dah full booked.lastly kita karok
at last aku sorg abes twisties,aku syak dorang tak makan jajan.org matang tak makan jajan ke??
pas solat segala, kita kendarosh.erkk..kenyang makan dlm kuali
ok fine..aku pon bolat.tembak2 kamera dulu sepoint dua
last kita hirup angin nyaman kat pantai kemasek.
kita posing2 sampai ujan turun dan kita berlari2 utk membeli sejemput 2 pisang goreng.hahah
meh amek berkat dgn tunangan org..
walau ntah pape..kita posing jugak.
kawan,nanti kita jumpa lagi.
i wanna come back here with my husband.pantai kemasek.

2 comments:

eesyaheera said...

Nasib baik dah jumpa kat McD. Kalau tak, mesti jealous tengok gambar ni. Jumpa lagi lain kali!

iQapiQa said...

sooner kita jumpa lg rmai,lagi best!!