August 22, 2011

kucing kalo comel dibelai2 kalo berkurap disepak terajang.

Assalamualaikum w.b.t

Korang suka kucen?Aku sejujurnya tak suka.Tapi tak suka means bukanlah aku sggup sepak terajang beliau tapi sebenarnya aku ni penakot dgn kucen.takot nak pegang.takot kucen cakar.Kalo ikut kecomelan kucen tuu..aish,,rasa mcm geram geram aje.nak peluk2 tapi pk nt silap strategy calar balar.So,tahniah kpd penggemar kucen yang boleh bermanja manjaan serta membelai kucen tanpa calar balar.Korang mmg LOVING.Ke kucen ada instinct?Boleh baca org tu LOVING ke tak?huh!

Tgk kucen comel penyejuk hati jugak kan??

Alamak!bos warning.Kantoi curi ikan
"Kena buang keje lagi moody habes aku hari ni."
"Ape pandang-pandang orang.Lesing kang"
"Wekkkkkkkkkk.ingat aku heran??!!"
Lepak minum kopi lagi bagos.
"Hey dude!!gimme 5!yaw"
"Wa kenal lu ka?"
"Der!!lu pahal masuk kawasan wa!!"
"Sorry arr der.Tapi wa syg lu.sebab wa G**"
Sekian terima kaseh.
Thanks sudi bace!!

2 comments:

alinac lover said...

yong tkut kucing

iQapiQa said...

hehe.same la kiter yong.