December 30, 2011

post biasa di akhir tahun~aku mahu jugak

Assalamualaikum w.b.t..
baru je sedekahkan setitis airmata untuk ombak rindu.

azam 2011?entah!cari jugak kot2 ada buat entry sempena azam 2011 tahun lepas.tapi tak ada.Azam new sem ada.Tapi tu 2 tahun sekali.kih3.

Azam 2012 lebih bersifat perancangan masa hadapan(hamek kau!hahahha).Memandangkan 2012 aku akan konvo(yuhuuuuu..tak sabar.moga konvo dgn jayanya..)Ah..dulu berangan nak konvo dengan suami tercinta.Tapi berangan jelah tak kena bayor pon(So,drop dr list 2012.kuikuikui3)So,apekah yang bersifat masa hadapan itu?

1)Dapat abeskan intern on the date(1 Ogos) dan dapat A++!hihi
2)Moga-moga dapat keje sebelum sempat bergoyang kaki di rumah..moga murahlah rezeki.amin~
3)Nak konvo dengan suami 1st class honours.Amin Ya Rabb...
4)Nak hadiahkan sesuatu yang berharga buat Ma sayang.
5)Dapatan lesen dan kereta.amin...
6)Impian yamg tak pernah luntur(eh?apekah?)ialah.....GET MARRIED jika ada jodoh.(ada calon?tak ada kak!Mintak mak carikan.hihihi)
7)tertib(hihi.of kosla nak capai semua impian tertera di atas..amin..)

Necessary ker semua nih?For me PERLU.

Sekian!Entry separuh sedar,KeyBoard OfF!

2 comments:

Aqi said...

hehehe hampir sama la ite nye azam . .hehhe

iQapiQa said...

hehe.semoga tercaoai semuanya.aminn