April 16, 2012

Pagi yang malang.Harap tak sampai malam!

Assalamualaikum wbt..

Semua sihat?Aku sihat fizikal tapi mental sakit.Takpe2 jap ag sihat lah tu..

Hangin lah wehh pagi-pagi kena hantam sama BIG BOSS.SMALL BOSS suruh buat lain,dtg BIG BOSS cakap aku tak fikir dulu sebelum buat keje.Adoii..Sadap2 je yer.

Mmg DOWN sgt2 td.Sebab rasa mcm BODOH sangat-sangat.Padahal aku hanya buat ikut SMALL BOSS suruh.Aduii..kalo bukan kerana aku ni INTERN..da lame cabut!!!!

Hemm..biarlah org nak pandang aku BODOH ke TAK PANDAI buat keje ke..Asalkan aku tahu mana capability aku..Aku belajar dari silap dan teguran orang pada aku..


sabar lah 3 bulan je lagikk!tak sabar nak chiow!!!!!

Sekian...

p/s:entry AURA PUTERI sambung pasni okeh.

1 comment:

MANUSIA PUTIH said...

BANYAKKAN BERSABAR YE AWAK