October 29, 2010

kwn dan cinta??

salam...

pg ni nk bkak satu cter...

dulu aku rapat dgn sorg laki ni.aku knal dia mse skolah.rpat punya r.smpai penah satu ktika aku nangis kt fon dgn dia sbb result aku rndah..pg ptg siang mlm got connected.smpai kau nk msuk u pon aku stil mintak pndpat dia.aku kira dia ni jenis llki mtg,aku suka,snang bwak bincang.mungkin la aku ada simpan sikit perasaan kt dia.tp,sumpah aku xde rse nk d psgn dia.cuma kwn.pastu bila da msuk u ni.ok kos la kau jd bizi.dia pon ada komitmen dia sndri.dah kate msg2 student kan.

tp,one day tu.aku cuba anta msg selamat ari rya kt dia.tp,"msg failed".aku cuba kol..tp,xdpt.voice mail.n one day jgk aku TER,ym dgn dia.aku tnye dia..da tkar no fon ke? dia jwb "da xgna fon da skrg"..then,conversation stop there.aku xnk tnye pnjg2 sbb aku thu dia tipu..xnk bg aku fon num dia.KECEWA GUA!!!!!

so,stat dat momen aku da x contact dia.aku kecik ati.mcm ni cara dia berkwn.tup tup...ada dia add aku kt profile yg dia kongsi dgn aweks dia...aku approve jela..dah kate kwn kn..tp,month after that dia add aku kt fb balik tp guna account sendiri..alu mls nk tegur dia kt fb sbb aku kecik ati dgn dia.tp,mse bufday dia aku wish jgk la kan.post kt wall.sbb aku ingat bufday dia..1x/xx/1989.tp,dlm byk2 org wish bufday dia kt wall tu..sume dia reply balik..cuma,AKU je x???at last,awks dia yg reply..ke benda ni weh.sadis weh gni.aku ape ag..dgn kuasa yg aku ada kt fb aku ni..aku BLOCK dia.bkn ssh pon.org xnk kwn dgn aku suda.

next year ktorg bkal bt reunion skola.aku xtaw nk berdepan cne dgn situasi kt ctu nant.or aku xpyah g reunion tu,,tp,aku rndu sekolah.rndu kwn2 lain but not HIM.

to kamu yg sy mksudkn,
tQ la bt sy mcm ni,jika sblum ni aku ada bt ko krg sng dgn sikap aku.or aku ada nyusahkan ko dgr aku nangis.FINE!aku mntk maaf.smoga xde dndm ant kita.

                                                                     ni aku,zman form 5
sekian...

12 comments:

SweetSyaza said...

ala pergi je reunion tu..
buat bodoh je dgn si kamu tu....haih..
chill ea

iQapiQa said...

hahha...btol2..
nk bt2 mcm xpnah knal n xpnah jumpa...tQ

yuyuEyuliAnayusOf said...

sokay la pqa.
useless kalo pikir org yg tanak kte.
eh eh, mksdnye runion yt ke?
oh, ak x g pon.

iQapiQa said...

yuyue:nape xg?
huhuhu
ingt bley jupe sume gengs

Fifie said...

ignore je kalau awk jumpa dy kat reunion tu..bukan kawan sekolah dy sorang je kan..ramai..so pergi untuk yang ramai tu..bukan dy..ok..peace

iQapiQa said...

fifie:tQ.
xde gna kn mrh2 pd org mcm tu.xberbaloi

iQapiQa said...

fifie:tQ.
xde gna kn mrh2 pd org mcm tu.xberbaloi

dillataib said...

ha.sape.!?;)

iQapiQa said...

hahahhaa...aku kn skolah kt 3 mktb..
pilih ah..
A)ytd
B)K.Krai
C)Ytb

niena haris said...

huhu.. memang sakit ati kalo kene kat diri sendri..
wat bodo je la... n g je reunioun tu... awk x rase pape... tapi die yg mengelak.. maknenye die yg ade some issues there.. abaikan.. biarkan si luncai terjun bersama2 labunya.. huhu

iQapiQa said...

niena haris:sy sula statement awk..
biarkan si luncai terjun bersama2 labunya

iQapiQa said...
This comment has been removed by the author.