November 12, 2010

budak malas dpt PMS..

tahniah2 kpd kwn2 yg da abes exam final..tahniah2 kpd seniors bachelor degee in coputer sci (software dev) atas kejayaan anda menyiapkan FYP masing2.sume FYP best2 sume..till now,aku xtaw ag nk bt ape utk FYP aku next year..seram sejuk aku..huh!tgglkan kisah FYP.hehehe

masuk part study plak..mmg liat mcm daging kalu bab2 study.da 2 weeks kt cni bape ketul je ilmu yg betul2 berkualiti masuk kepala..nak goreng ape kt kertas soklan nt.goreng nasi bleh gak mkn.hahhahahahah
bertambah parah plak bila dtg bulan mcm ni..musim ujan aka winter du trgnu nih.mahu study 15min tdo sejam.xpe2..15min yg berkualiti.
dtg plak satu hal..PMS.jdnye aku asik tdo n terbaring je.utk mengisi waktu terbaring dgn perkara agak berilmiah aku tgk muvi even aku xde amek subjek perfileman ke hape.on muvi sbb xnk bg blik sunyi.hahha
last2 muvi berlangsung 2jam tnpa penonton.sia2.sape2 yg pnah dpt PMS ni taw ah betapa xbestnye jiwa raga bakul bila PMS dtg.dengki bila tgk org study dgn khusyuknya tp diri sendiri xberdaya.
ouh...dhla PMS,BF plak balik kampung lg la terasa mcm ibu nak beranak tp suami tiada di sisi.drama sungguh..what de ???hahahhhahaha..adohai semek nih..
xpe2..lusa turn aku balik plak..balik naik bus ke kelantan bukan ke dungun,apehal???aku da tukar kmpung ke?hahahha..1 day left..pastu lambai2 mesra kt unisza tercinta.tp,amat x seronok balik umah dgn nota2.waHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH....mahu PMS ai dtg balik....not AGAIN!!!!

sape bleh cool je tgk bulu melambak gni???angkat pen

p/s:
PMS=penyakit malas study.PMS satu lg pon boley jugak.

6 comments:

mutasyabiha said...

PMS tu aper iqa?

iQapiQa said...

penyakit malas study aka pre-manstrual sickness

Husna Najihah said...

sakit perempuan bulan2 2 biha..

iQapiQa said...

una:biha x pms kot sbb tu dia xtahu..

mutasyabiha said...

ha3.. correct3..

iQapiQa said...

biha:pms yg aku mksudkan ada dua biha...hahahha