November 3, 2010

pg yg cerah kini suda dtg...

selamat pg!!!!!!!!!!
keadaan cuaca yg agak best..tak hujan,tak mendung tp cold breeze..ahahhaha.
lupakan kisah semalam.jgn takot berblogging.jadilah seorg yg tegar!!!!kental..blogging is part of my life n some kind of entertainment for me.mulakan hari anda dgn sesuatu yg best,yeah!!!!!!!!!!tp,xjumpa ag yg besh nih..alamak...

i'll find something!!

P/S:sebahagian manusia mengetahui bahawasenye apa yg mereka lakukan itu adalah salah tp maseh melakukan hal yg salah itu.mari muhasabah diri!
dan sebahagian juga berlagak mengetahui semua perkara dlm dunia ni,dan merasakn hnya diri mereka shj yg betul.
dan anda yg tidak mengenali sy,anda tidak berhak membuat sebarang kenyataan ataupun dakwaan terhadap kenyataan sy di blog ini.jgn memanipulasi kata2 kerana ia adalah jenayah siber.

3 comments:

Husna Najihah said...

ahkak ika..don worry..sy kenal ahkak ika org yg cmne...sy dah lame idop ngn ahkak ika...daripd org yg hny bace post ahkak ika n manipulate kate2 ahkak ika dgn kate yg kesat plak tuh..sian ahkak ika...ahkak ika kene tegar r...name pon blogging..bese r tuh klu kene attck..sabar..jenayah siber bole diatasi!papepun,jgn efek study..jd pelajar terbaik fakulti lg!!:)chayok2

iQapiQa said...

una:pnat ai nk komen komen kamu nih..hahhaha...
nt aku nk bt post sal jenayah cyber.sila bce ye..
study2 na..
pastikan d.l ag sem nih

Husna Najihah said...

haha..kan aku kate aku syg ko..xnk caye..study r ni ika..nk DL ag sem ni...ahkak ika pon tau!terbaek r..ong da xde..haha