January 9, 2011

ijazah sarjana muda sains komputer semester 6 suda????

hai peeps!hehhehe
assalamualaikum frens...

hari ni aku nk membebel panjang sikit voley?okay je kanz2!!!!!

bg sape yg da tahu n x tahu lg aku merupakan pelajar degree sains kompiter sem 6 suda..tolak sem ni aku ada setaun ag kuliah termasuk 6 bulan praktikal iaitu si semester akhir nanti..pastu,aku nk bt ape??kawen??

sbgai plaja sains kompiter sem 6 aku di hujani pelbagai persoalan malahan dr org terdekat sendiri.solan yg berbunyi:"eh,awk kan studen sains kom nape blog awk bese2 je,xde pon sal2 kompiter,layout pon bese2 je..xde menampakkan blog studen sainas kompiter la..x GAH lgsung!"

meh meh dekat skit sy nk jwb soalan yg BEST tahap cipan tu...

1)Xde masa gua nk godek2 coding html blog gua SBB idup gua da byk main dgn coding.gua tdo,mkn,berak,dating pon teringat kt coding.so,kt donia blog ni gua tinggal la jap bab2 coding ni...

2)bro n sis,gua bkn xnk tempek bnda ilmiah sal it or ict or anak beranak dia kt blog gua, tp mcm gua ckp td la..kt kuliah gua da blaja sal kejadah dalaman,luaran,vitual sal kompiter..kasi can kt gua merapu meraban boley x?gua nk krhkan tekanan blaja gua kt cni boley kan?kalo lu nk,gua boley tempek assignment gua kt cni..

3)lu ada ilmu nape xmau kongsi???haku bkn xnk kongsi der,kan aku tulis panjang xde plak nk bce or pham.segala bnda sal aku blaj korg boley google kan..pak cik google lg hevat dr gua la der!

4)cik adik,cik kak,cik abg nk kwn2 sekalian..sy boley je nk kongsi or nk aja tp honestly sy bkn jenis org yg pndai aja org or pndai explain secara penulisan..sbb Allah bg sy kelebihan kt mulut..nk blaja nk kua dr mulut comel sy..hehehhe

tu je la kot aku nk membebel pagi2 buta nih...tamat disini sudah!!!

p/s-->pelbagai kata ganti nama digunakan ikut sesedap rsa adabi!

6 comments:

abadi romeo said...

ni entry pertama gua baca yg lu buat.Memang pun gua sengeh sorang bila baca..pasal ialah kalau macam gua buta IT memang la lembab..student IT ni advance le ckit.
Kelebihan kat mulut?

iQapiQa said...

abadi romeo:bkn xboley nk advance tp gua xde mse bro nk implement kt blog.
gua mmg lebih kt mulut sbb gua suka pot pet pot pet..hahha..lu jgn pk lain bro..kah3

Mohd Ridhuan said...

hehehhehhe...
betul la... time blogger...
bab2 kuliah letak tepi....
hehheheh..
all the best untuk sem6...

iQapiQa said...

mohd ridhuan:betol3..blogging utk release tension kan3...tq 4 dropping

alinac lover said...

tudia luahan rasa :) bagus2..blog ni bg hilang rasa tension..bukan kasi tension..ye dak??

iQapiQa said...

tudia yong dtg.tq yong krn mmhami.