January 8, 2011

mahu cari bibik???

assalamualaikum..
semalam ckp psal ujan, banjir, air naik bla bla bla bla...
kisah arini x same mcm semalam..arini cerah,panas dan ujan x semeriah semalam..kdg2 je ujan rerintik.mendung re dup tp ttp sejuk.winter...almaklumlah.

tp,mmg dugaan la utk org mcm aku.ada kena siapkan proposal maksudnye kena tahan la nafsu nk tido siang.da bbrapa ari kot x tdo siang.memang dugaan.

proposal apa yg aku kena bt?ok jom nk explain:

aku propose satu system utk subjek bengkel pembangunan perisian.system ni mcm ni,kira system ni jd agen kpd agen or org tgh kpd ejen pembantu, and user.user ni mcm org2 berkerjaya la yg nk guna maid tp xde masa nk search maid.yela kdg2 call agen ni ckp xde maid available,xpon x berkenan dgn maid yg di rekomenkan.skrg byk kes kan,maid lari la,tipu la..so,aku n the gang amek pendekatan ni nk bntu org2 yg memrlukan ni.
mcmna system ni bntu?
system akan generate la data2 maid berdasarkan criteria2 yg dorg nk tu.pastu,sila la pilih mana yg berkenan..
proses seterusnya bolehla berurusan dgn agensi sendiri.
mcmna system ada data dr semua agensi?
sume database dr system or website agensi akan di integratekan di sistem ini...

ni lah DSS or decision support system yg aku ckp aritu..

amacam ok x????

2 comments:

oRkEd PuTiH said...

salam=)
suke cuace hari nie..
tp sy msih berstokin dlm bilik keran asejuk..huhu=)

iQapiQa said...

oh..sy juga..
jgn lupa basuh stokin esok2 ye..heheh