March 30, 2011

sympton-sympton di akhir sem

 salam dan selamat petang semua.
aku da menghampiri akhir-akhir sem.projrk tok sah kate ah setiap subjek WAJIB ada projek
dab commonla sume nak kena anta before or semasa study week sbb lecturer nak evaluate dan bagi carry marks.tu lah dulu-dulu orang dah pesan jangan tangguh kerja plus jangan melewatkan kerja plus jangan buang masa plus kena buat kerja dengan efektif..sekarang bary kau tahu.....
ini berdasarkan experience aku la ni...mostly terjadi kat aku

1)tido lewat mlm2
2)weekends xleh kua jln2 sbb byk keje plus duit segan nak kua dr poket
3)selalu x de kat bilik sbb selalu kena g bilik groupmates buat discussion
4)pagi lewat bangun plus kdg2 subuh dinosour
5)kafe agak lengang sbb malas nk kua beli mknn sbb mkn ape yg ada aje plus jimat duit
6)sms bf/gf jarang-jarang plus bf/gf msg pon tak balas
7)gi kelas muka ketat sbb bangun lewat plus terlepas subuh
8)joging ptg2 kena replace dgn menaip coding kt bili-->aku la ni
9)nak pegi kelas capai baju xpyah iron aka baju express
10)bakul baju same tinggi dgn katil sbb nak jimat mase basuh sekaligus

lepas sume langsai sympton-sympton lain palk ade..see u next time !


p/s:thanks kpd sape yg sudi follows..muahhhh!

2 comments:

haziQah said...

hehe da rasa sume ni dulu :p

iQapiQa said...

haziQah:waaaa..stress