March 27, 2011

yes,saya HARUS HENTIKAN semua ini..

salam pagi-pagi semua.macama mana hujung mggu anda?oh sy maseh lagi mood hujung minggu sebab sya tadak kuliah..keh3..weekend saya jadi 4 hari minggu lepas.ape saya buat.saya buat PROJEK dalam bilik.naseb baik saya ada partner kat bilik ni.jalan jugak projek saya ni..

oleh kerana minggu lepas weekend saya tanpa sebarang outing jadi saya separa GILA.saya rasa ada benda yang tak lepas.saya rasa duit saya tak lepas nak kua dari purse saya.hahahhaha..oleh kerana driver terunggul saya ke johor serta melaka tanpa saya di sisi..huhuhu..saya bersoping sendirian secara maya.dan padan muka saya dan bergembiralah duit-duit dari purse saya kerana dapat jugak keluar..weekend tanpa outing RM RM RM RM RM terbang..walaupon saya bukanlah pembeli barang-barang mahal seperti anda anda anda semua tapi di sini HARUS saya tegaskan saya HARUS hentikan window shoping secara maya.sebab nanti saya dengan laju nye bank-in duit ke akaun berkenaan jika saya sudah berKENAN.yes yes saya kena HENTIKAN!!!!!

HENTIKAN HENTIKAN HENTIKAN~
sekian~

6 comments:

oRkEd PuTiH said...

seoga berjye menghentikan nye.huhu=)

iQapiQa said...

orked puteh:in progress.eh aritu sy nmpk mcm awkla kt kafe...

oRkEd PuTiH said...

huhu...ye ker???agak2 knl tgur jela...

strawberry said...

sokong!!..sokong!!..sokong HENTIKAN!!! :)

iQapiQa said...

orked puteh:mcm kenal tp xpasti..tak tgk muka awk yg betol2 ag..heheh

iQapiQa said...

strawberry:maseh berusaha.