May 30, 2011

cheat day and sun bathing..yehooo..

salam emua.sihat-sihat belaka ke?walaopun blog mcm harem ag xpolah den hapdate dulu pon ea.
ni ha semalam sempena cheat day kawan sy yg InI.pada pagi itu sy dan rakan rakan yg lain telah bersetuju mengikut beliau utk menjamu mknan di warung belakang kampus.sempena cheat day itu jugak beliau telah memakan 2 keping roti cnai..beliau ni melakkan ATKIN diet yakni memakan protien shj dan hasilnya..dia turun 3kg dlm masa 2 mggu.nmpak sikit bukan tp cuba kita hitung.jika sebulan sudah 6kg.beliau juga pengamal ELLE earobic.mahu tgk muka beliau?


ohoho..sy doakan rakan saya ini berjaya mencapai berat yg diidankan before bukak sem depan.ayat beliau yg sgt sy tak bleh blah dan rsa  mcm nak hantuk kepala ialah

"gemuk sgt ke aku dulu?" tatkala sy berkata sudah hilang isi2 di perutnya.hahahha

okeh setelah makan2 dan sumbat2 mknn dlm ruangan perut lantas kami ke pantai utk menhirup vitamin apetah yg dr matahari tu..lupa dah..yeayyyy pantai..

seperti yang umum tahu,cuaca sekarang sgtlah 'sejuk' tapi ada kami kisah sejuk ke panas?posing tetap posing brader.tak remaja lah tak gila bergambar..hahahah





tak dilupakan juga aktiviti bermian buaian di playgroung.mereka lenih riuh dr kanak2 bila naik buaian.cuma aku yg mcm mak2 org ni je tak naik buaian.pening.tak matang ahh der naik buaian.org matang dok tepi2 je der..


dek kerana byk lg menu yg beliau si perempuan diet itu nak mkn maka pd belah ptgnya pula kami keluar menuju ke destinasi makanan.mknlah kami sampai perut rsa mcm nk malatops..

and new diet session begin!!

bye3..keyboard off!

2 comments:

-long@wani- said...

muahahahahah..................bli ikut napsu pastu xmkn gak.........tq for the post yunk...rsa mcm post khas utk ak je...hik3

iQapiQa said...

wohohoho..agaklah sbb that's ur day kan...tQ for the riding