August 15, 2011

10 places i wanna go with my love one.

Assalamualaikum w.b.t dan hai peeps.

ohh..malu sehh entry sawan aku mlm tadi.Tu lah sape suh demam2.kang dah sawan cinta.wekkk!
dan skrg aku sawan lagi.harharhar..sorry babe.jgn muntah batal puasa kang.muntah pas berbuka kang rugi lu pegi bazaar jalan kaki.kah3.

Sorry ea aku nk bersawan cinta sekali lagi..heyy..aku bukan putus cinta ke ape ke..nauzubillah.

ok mula 10 places i wanna go with my love  one.jangan muntah Ok??


1) Mekah.syg,mahu honeymoon sini boleh??hahah
2)Masjid Biru di tepi selat Bhosporus,Turki.my dream place ever
3)Taj Mahal,Agra India.
4)Piramid Giza,Egypt.Entah nape nk g sgt sini.ngong!
5)Goa,India.Pntai yg cantikk
6)Pulau Maldives.Pulau yg sgt cantik org KATE!
7)Grand Canyon,US.ni sebab tgk citer 127hrs
8)Eiffel Tower,Paris.sebab lampu cantik.apekah?hahaha
Aku cakap 10 kan?tapi 8 je aku letak kat sini sebab lagi dua aku rasa comman la semua org nk ajak love one dorg pegi.Ce korang teka apa dua tempat tuh??ahh ta pyah teka lah.aku bagi jawapan.








































9)bilik tdo
10)bilik mandi

muahahahaha..kidding yaw!2 lagi xtaw.puas pk dah.

SO,selamat berbuka dan berteraweh.

*Thanks for reading
**bubye!!
***keyboard off

6 comments:

eesyaheera said...

Saya nak g Paris sebab saya ambik third language French. Ada kaitan tak?

Mr Lonely said...

walking here with a smile.. have a nice day ~ =D

Regards,
http://www.lonelyreload.com (A Growing Teenager Diary) ..

iQapiQa said...

ee,
ada2.french ckp cne?yg ada amor amor tu ke?hahaha

iQapiQa said...

Mr Lonely,
thanks for dropping by!ngee~

-long@wani- said...

cadangan2!!!!!pegi Venice ....n naik gondola smabil tgk omndgn tercantik dgn love one......oooowwwwww...........romantis seyh

iQapiQa said...

long,
Venice???Itali.dlm list jugak tuu