September 23, 2011

Aku memang mengada.So,what???

Assalamualaikum w.b.t

Kadang-kadang aku memang fikir,perempuan ini memang sangat complicated.Aku bukan jenis yang backup perempuan kaw-kaw tanpa batasan.Dan aku admit aku pun jenis yang sangat-sangat susah untuk difahami.Dan aku jugak kadang-kadang mengada,sensitif over the limit(jarang-jarang).Well itu aku.

Apa aku tulis ni pon tulus dari pengalaman aku sendiri.Dan copy paste dr inbox sms aku sendiri.So,sape nak muntah kuah kari mahupon kuah sup.Silakan muntah di keyboard sendiri.Chow dulu!

Lelaki:Sy syg awk sebab awk baik,awk hormat org tua,taat pd agama bla bla bla
Perempuan:Nak cakap aku tak cantik la tue

Lelaki:Sy tak sedia lagi la utk berumah tangga
Perempuan:Tak sedia ker tak jumpa yang terbaik lagi??

Lelaki:Tengok perempuan tu.Badan dia berisi jugak.Kawen jer.
Perempuan:Ah nk cakap aku gemok ta lu.Macam aku tak tahu

Lelaki:Sy tak pandang harta,duit,kekayaan dan kecantikan.Sy terima awk seadanya.
Perempuan:Ape?Ingat aku papa kedana sangat ker?

Well,sebenarnya kita boleh take it as positive.Depends on ur understanding.Kalau tetibe rasa lama tak gaduh,take it negatively.But,don't get over the limit!!

*Ada lagi yang nak ditulis cuma setakat ni yg mampu
**thanks sudi baca
***keyboard ofF

5 comments:

rara pinkmafia said...

mengada kite tak susahkan org.biar lah org nk kata apa.

iQapiQa said...

rara:betul3.just be ourself la kan!

simaasyamimi said...

haha.aku sedang menstalk blog mu.ni kisoh laki mu ke haha

simaasyamimi said...

haha.aku sedang menstalk blog mu.ni kisah laki mu ke haha

iQapiQa said...

simaa:erm.real story.hahahah.semangat ngak stalk aku.sapa 2 x post comment!