December 8, 2011

nk tacing-tacing bleh?

Assalamualaikum w.b.t.
Eh korang sihat mental dan fisikal tak ni?hahaha
Kawan aku cakap'sempat lagi kau update blog dlm keadaan macam ni?'
Ape pulak tak sempat,sehari ada 24jam kan..hahaha
Bukan aku mengarang esei SPM yang makan masa 2jam setengah pon.
Bukan kena list out point macam nk buat esei pon.
Upload gambar.merapu sikit.mengeluh sana sini.Puppp..
da siap.

Apekah motif aku upload banyak-banyak gambar seperti di bawah ini?
Jom layan...















Actually ni gambar kelas aku masa dinner.Dinner untuk meraikan kami senior degree last sem ok.
Diulangi meraikan kami!!So,bila lagi kau nk melaram habes kalau bkn dinner kan?Abes tu takkan nk pakai dress segala pegi kelas kan?hahahha

motif utama aku upload byk2 gambar kelas sebab:
1)to say gud bye pd klasmet sekalian.Hampir 7 sem berlalu.Rasa mcm baru jer jadi junior semKom yang tak tahu kejadah haram nya programmimg?Masihkah kau ingat kita terpinga-pinga ketika Cik Nazari sebut perkataan 'programming'?Sekarang programming dah jadi makanan,minuman,berak,kencing dan segalanya.

2)aku upload sume gambar sebab nak berlaku adil.Bagaimankah?sering kali bila upload gambar mesti ada cakap 'eh dia upload gambar yang nampak dia jer cantik.org lain nampak bayang ketiak cukuplah.hahhaha' .To be fair,amek kau.Aku upload sumer.Puas?

3)Memandangkan wireless unisza cam HEBAT sekarang.Kiter try test POWER.ok la.

4)SMSKPP-ian dearies,sebulan lebih jer lagi until we leave unisza.Tempat kita caci maki hamun syg kasih dan cinta.Lumrah setiap pertemuan ada perpisahan.Kalau sebelum ni,hari2 kita dapat jumpa di kelas mahupun di kafe apatah lagi di lab.Selepas ni,masing-msasing akan kejar cita-cita masing-masing.Buat yang terbaik masa praktikal.Datang unisza balik nanti mase konvo.Aku confident kiat sume bleh graduate on time.Serius aku touching masa taip nih.

So,jika ada salah silap kat korang sepanajang kita jadi klasmet.Aku mohon seribu kemaafan dari korang.Halalkan segala ilmu dan tunjuk ajar korang kat aku.Halalkan jugak apa yang patut sesama kita.
Until we meet again next year!we will pass with flying colors!Muah!

p/s:jom sipakan FYP!

4 comments:

-long@wani- said...

sama la...mmori pahit manis suka duka air mata kita sume terlalu byk tumpah d bumi unisza nih......moga ketemu lg...kita sume jgn berpecah...ak syg korg!!!ak syg tuan punya blog ni..seyesly~~~~

iQapiQa said...

hai mok long.aku syg mung jugop.nanti jd menteri jgn lupa kau neh.walaupon mse tu aku ketua muslimat pas pusat.kah3.even mase tu famly aku masuk BERSAMAmu.hahahaha

iQapiQa said...

hai mok long.aku syg mung jugop.nanti jd menteri jgn lupa kau neh.walaupon mse tu aku ketua muslimat pas pusat.kah3.even mase tu famly aku masuk BERSAMAmu.hahahaha

zaireen said...

i'm gonna miss all of u....huhuhuu