December 5, 2011

Sweet Enemies!

Assalamualaikum w.b.t dan sangat lama OK aku tak bersiaran.
Sedang meniti hari-hari penuh stress,sibuk dan haru-biru
FYP ke mana,assignment ke laut!
Hope Allah save me!

Dalam hidup kacau,nasib ada teman-teman memahami.
Syukur Ya Allah!
Kalau di keji dan di maki,mereka tetap di hati
Walau di buli dan membuli,mereka takkan aku cari pengganti
Walau hujan,panas,gelap dan cerah,mereka sentiasa ada dengan aku.
Gedik ke annoy ke meluat ke,mereka teman terbaik pernah aku jumpa.
Gangs,next year graduate with flying colors!
Chill baby Chill!

5 comments:

-long@wani- said...

huwaaaaaaaaa...........touching la laling.......i feel the same.....da 3 taun rupanya....pejam celik xsedar pon msa berlalu....ad lg bbrp minggu je lg kita sesama...pasni intern blom tentu sume leh spent time 2gether....T_T....gonna miss all of you besties...love::long bakal menteri~~~

Cik Una said...

waa...kalau la boleh tag mcm kt fesbuk da lame aku tag entry ni masuk blog aku...hahahaha....touching nk nanges nih!

iQapiQa said...

long,begitu cepat masa berlalu kan.nt tgk2 sume da kawen,da beranak pinak.Intern?sila2 la naik KL yer..gonna mish u too dearies!!

iQapiQa said...

una,share link blog aku kat fb pon xpe...heheheh.upkan traffic

iQapiQa said...

mna geng CCGSP lain nih???