March 16, 2011

tengah GILA!!!

aku tengah ni weh..gila sangat-sangat.rasa macam nak tumbuk-tumbuk je.aish..tak boleh jadi ni..kena jugak..
tak dapat pikir aku kalu aku tak dapat benda tu..naik giler sehhh..kira macam aku ketagih nak dapat benda tu sanagt-sangat.ada orang marah aku sebab aku dah selalu sangat dapat benda tu.tp,korang..aku nak jugak.arap korang tolong aku ahhh akali ni nak dapatkan stok benda ni..














































ni ha benda ni aku dok cari-cari.jalan2 kat kedai online sume xde stok.
ha yg ni pon aku cari-cari xde..
 ni jugak..

aku selalu beli kat cni
and aku usha kat cni byk yg murah2--murah tapi...
sekian~

8 comments:

Anonymous said...

sengal la kamu ni..hahaha..
nak blouse cantek2..hehehehe..nak cari mane??
kuntum:P

SweetSyaza said...

cantiklah!
go for it! haha

iQapiQa said...

anon-kuntom:blouse cantek?aku ada tgk FB tapi selalu sold out.

iQapiQa said...

sweetsyaza:i;ll go for it.doakan jgn sold out

IdaShah said...

owhhhh nak baju. berdebar ai baca td hehehe

iQapiQa said...

idashah:hehehe..sori.

-long@wani- said...

hellllloooo.......ketagih ko da berjangkit kt ak...oh no!!!!!!!!!

iQapiQa said...

hahahah..rsa kanlah..hahah