May 12, 2011

episod berkongsi rasa:classmates

selamat pagi peeps.awal okay aku post entry hari ni.dan aku bangun awal jugak hari ni.yeay!

post aku kali ni mungkin sama macam entry-entry sedih aku yang lepas.aku akui aku jenis yang beremosi.aku jenis yang sensitif.lately,dgn classmates aku jadi macam jaki sikit dengan orang.sapa tahu jaki tu ape??google translate.hahha.kalo dulu aku tak ambil port sangat hal-hal classmate.aku akan jadi orang-orang ketinggalan keretapi (tak tahu hal semasa).aku borak-borak dan bukak cerita dengan geng-geng aku je.bila bukak cerita depan geng2 baru aku tahu orang dah kat antartika aku baru beli tiket flight.gitu lah perumpamaan modennya.

dan semenjak masuk ke sem 6 ini (eh eh ke sem 5 ag aku da mcm ni???), aku jadi cepat sentap sikit dgn org.dan aku akui aku dah ada port baek punya untuk bukak cerita.bukan setakat dgn geng la..ada la sekerat 2 kerat ag yang aku nama kan ia sbgai geng luahan rasa dan ketidakpuasan hati..u know who u are!!!haahhaa

ok.mai sini aku nak cerita.alkisahnya aku jadi mcm ni bila aku terang-terangan dengar org cakap belakang tentang aku.sebagai manusia yang normal,aku pun menjadi bahan bualan orang.keh3.mungkin sebelum ni ada,tapi tak sampai ke telinga aku.i know what u aid about me but u dont know i know!!so,mulai saat dan detik itulah aku jadi jaki sgt dgn sesetengah oranag.so,mungkin semua ni terjadi sebab sikap aku sendiri.pantang ada tak kena cepat je pangkah.menyirap orang sebelah.

so,di kesempatan ini..wahai clasmate SMSKPP6.kalo ada yang tersentap dgn kelangcangan mulut aku..maafkan aku.terima kaseh pd yang menegur.ada yg cakap aku bermulut cepat sekarang.mungkin effect dari rasa stress hari tu. a good way is muhassabah diri,jgn terlalu ikut hasutan syaitan..










best classmate ever..






4 comments:

SyafiqahSyaza(SweetSyaza) said...

tiba-tiba rindu dkt classmate kita...sobsss

iQapiQa said...

SweetSyaza:kita pon tgh rindu kt klasmet ni..sob3..
tQ for dropping here

oRkEd PuTiH said...

rindu kt classmate sy jgk!!!=(

iQapiQa said...

orked putih:awk da abes blaja..