June 1, 2011

woman hygiene

assalamualaikum w.b.t

selamat pagi rakan-rakan.dah makan belum?eh korang dah tgk kan video hot tu..alaa yg retiss 'vogue' tu dgn abg hensem tu.ok.dah tak hensem dah sekarang..ok sudah2.aku bukan nak bebel pasal vdeo krg moral tu..hahah..

if post aku ni korang rsa gak jijik utk di baca oragak tak patot aku post sila maklom kat aku ok.sejujurnya post ini aku point terus pada kaum se jenis aku lah kan kate pon woman hygiene.

korang ada pengalaman tak ketika mneggunakan public toilet or hostel toilet?mesti ada kan.pengalaman seronok tu simpan lah dlm hati..pengalaman tak seronok contohnya bila korang masuk toilet then kamu terserempak dgn 'leftover' either yg coklat or merah?pernah tak?ok aku selalu kena.tak kira lah kat toilet mna pon esp toilet kat asrama lah.yg plg aku tak syok ialah ketika aku asyik bermandi manda ttbe mata ternampak yg merah2 tu.nak kata yang sendiri punya tak lah sebab bukan masa nya..

so,sy nk pesan lah ye adik kakak or even makcik or even nenet yg tak menopause lg.bila nak kuar dari tempat syaiton gemar tu..make sure  sume 'barang' milik anda kasi clear la weyh..geli tahu tak.kalo diri sendiri pon geli nak cuci orang lain yg tengok ni tera geli tahu tak.


pastu aku paling tak paham lah bila aku masuk tiolet tu najis bersepah(maaf agak kotor).kalo lelaki aku tak heran tapi ni perempuan.hangin aku manusia macam ni.

satu lagi pasal sinki.kita orang perempuan ni paling lekeh bg aku kena jaga kebersihan sinki.kalo tak reti nk guna sinki dgn cermat tgklah umah mcmna nanti.mak nad nenk aku selalu pesan kalo nak tgk orang tu pembersih ke tak,tgk sinki umah.orang pembersih takkan biar sinki berkulat.takkan tinggal sisa makanan tersumbat.bila dok asrama mcm ni lah macam2 pe'el.

hah..penat aku bebel pg2 buta ni..aku jadi hangin sangat sebab semlm siap2 mandi baju aku terjatuh pada 'leftover kaler marah' tu..geli makk!!!

ok.keyboard off.

8 comments:

NM02 said...

dorang yg tinggalkan barang tu tak rasa geli ke ek? yekkkkkk

iQapiQa said...

entahlah cik NM02..nanti terkena kat diri sendiri baru lah dorang tahu.

far_east said...

erkk memang geli laa...tapi selalu jumpa kat tandas awam laa....

iQapiQa said...

syukur la awk jumpa kt tndas awn je..sy da 10tahun dok asrama mcm2 jumpa

Hanisah Safian said...

ewwwwwwwwwww geliiii @___@

iQapiQa said...

hehe..sy tera geli..

alinac lover said...

pernah jugak..tandas perempuan pon kotor

iQapiQa said...

kalo public toilet tu usah kate la..naseb baek ada macik tlg bersih..kalo x,mcm haremm..