July 22, 2011

super duper crazy of thisss..

Assalamualaikum w.b.t
Readers sihat walafiat mcm saya tak??hehe.Sebenarnya kecewa dengan diri sendiri sebab idea nak blogging hampeh.Tapi  idea nak berbeli online amat membuak-buak macam lava gunung berapi!!

Mana tak nya hari-hari bukak blog feveret ini.Okay ni kedai apa ni?Actually ni kedai jual baju muslimah ZARIYA.Okay ni bukan iklan berbayar.hahah.Tapi sy memang syok shoping di sini sebab owner dia baik dan design ZARIYA nya tak out-dated.YElah masa sy mula2 pakai baju muslimah dulu kwn2 ckp design baju out-dated.Sekarang tidak lagi!!!Cuma harga dia agak mahal berbanding baju-baju lain.Range harga antara RM45-RM55.beli byk lagi murah.

Tapi mak sy selalu smash depan muka "oo..baju kurang taknak beli kain mahal.baju ni sanggup lak.hahah"
Well mak.benda dah suke.apa pon BOLEH!!heheh

jom kita tgk2 baju target saya..heheh




Kenapa baju ni??Sebab sy tgh target any baju berwarna biru.Dan design ni menambat hati ku
Both simple and nice gtu.
SUka jugak petak-petak.
Next target ialah baju berwarna grey or black.Oh bukan kerana tak ada baju warna hitam
tapi dah lusuh.Hitam kan menawan.huhu.Boley pakai pegi kuliah.hihihi
I like dot dot dot
Last kaler ijou.sebab?BF suka.kah3.alasan tak kukuh!!
So kena byk2 baju ijou sebab nk menambat hati si dia.auu!!!
Second one tu simpel tapi sebab ada poket.mak suka.sebab tak suka bawak handbag!!


Okay fine.Baju nih dah lama aim tapi tak dapat2 lagi.Sume dealer dah xde stok.
Rupa2nya design lama.takpe lame pun tetap di hati .

Seterusnye...

ok fine..pink lagi.entah bila jadi pinky.
pastu jadi bahan kutukan adik.
stress..

Style aku bila beli baju aku beli kaler yang aku tak ada lagi.sebab rasa bias pulak beli baju satu kaler.Bias terhadap kaler2 lain.mahahahhaha.Tapi dlm kes tertentu saya rembat aje apa berkenan di hati ni dan di hati si dia.muaheheehehe

Kepada yg berkenan di jiwa,sila2 lah beli ye..hihihihi

Thanks sudi baca.

sekian~

Keyboard off


2 comments:

alinac lover said...

waaa semua cntik2

iQapiQa said...

hehe..mg cantik.tapi 1 pon iqa xdpt beli ag..yong belanja??hehe