October 28, 2011

kira berapa korang ada 'GROUP' di FB.

Assalamualaikum w.b.t dan selamat pagi.

Huh!2 hari tak update blog.Sibuk ker?Tak lah.Cuma menikmati kenyamanan dan ke'best'an berada di rumah.ahhhhhh.bestnyeee.

Lately sume org ada akaun laman sosial kan?FB,twitter,Hi5,mySpace etc.Tapi most common 1 yg mana budak-budak kecik hinggalah mak-mak budak dan nenek-nenek budak ada ialah FB.(mak aku pon ada OK.Tapi mak aku suri rumah jer.kih3)Kisah mak aku ada fb sebab semua kwn2 dia ada fb.Kwn2 dia padan lah keje gomen.hihi.layankan aje.

Aku tak tahu lah mcmna gayanya laman sosial lain.Fb kan boleh create banyak grup.Aku sendiri pon ada lebih dr 10 grups.Grup sekolah rendah sampai lah universiti.Nanti da keje,ada plak grup utk tempat keje.Dan for now if ada sesape add aku masuk grup,dan gruop tu tak de significant sangat,aku leave the group.Senang je kan?huhuhuhu

Tu tak termasuk page yang aku dok like.Dah ada beratus page aku like.hahahahaha.Dok main like je.Dan aku pon da start unlike page-page yang merapu.hihihihi.

Kau orang plak macamna?

Thanks for reading dan keyboard oFf.

4 comments:

Syahbinar Shuib said...

group sy kat FB, ade 5 je.. huhu :)

Maya said...

hoho.. takbanyak pun.. ada lah dalam bawah 30 groups :))

iQapiQa said...

Syahbinar Shuib:
meh join grup dgn kita meh

iQapiQa said...

Maya:
byknyer!!!heheh