November 11, 2011

untunglah ada org sayang|Her wedding day.

Okeh kita mulakan hari kita dengan melihat wajah berseri pengantin.

Asssalamualaikum wbt dan korang sihat tak?
Semalam aku attend majlis akad nikah kawan aku.huh.Puan Aida.Mak aih..dah ada title puan.Majlis berlangsung di masjid pak sabah dungun dalam keadaan sederhana tapi meriah.Syukur.Mereka selamat di ijabkabulkan.Aku tumpang gembira untuk mereka.Jom layan gambar lagi.Walau tak banyak arap sudi-sudi tengok dan doakan kebahgiaan mereka.

Debaran seorang pengantin.Budak ni kecoh dalam kete otw pegi masjid.Pengantin paling kecoh aku jumpa.
Yelah nervous kot nak disatukan.hihihi

Alhamdulillah selamat diijabkabulkan.Semoga berbahagia  ke syurga.

Aku,Pn.Aida,Mai
Amek berkat sikit.moga2 melekat.huhuu

me and Pn.Aida.berseri-seri er wajah pengantin.

Pengantin dan bakal pengantin.Petang ni turn yang baju hijau tu pulak.Semoga korang berdua berbahagia dunia dan akhirat.Jadi isteri solehah ye.Cepat2 dapat baby tau.
Sebak lepas kawan aku diijabkabulkan?Adakah ia normal?

*bye.keyboard off.tggu next entry for majlis bersanding pulak!

4 comments:

Ajim said...

ko bila pulak iqa...dah nak abis blajar dah ni hahaha

iQapiQa said...

ajim..u jgn buat2 lupa.u janji dgn i aritu kan..nk kawen.i tggu u lah ni.kah3

Ajim said...

haha boleh2 u jadi bini no 3 i la hahaha,jadi madu long ngn farah muahahaha

iQapiQa said...

adoyai kena bermadu la plak..xpe3.i sggup krn u!