September 29, 2013

Tahniah sayang.

Assalamualaikum wbt

Now nk lupakan sekejap entry my wedding.Langkau jap ke majlis pertunangan bff.Una.CCGGSPIAN.

31 August 2013.

Una da book tarikh ni as her engagement day dah lame.Awlnye kun, yong, aku and dekna nak dtg.Tp kun last menit cancel sbb haziq sakit.Kebetulan weekend tu turn hubby dtg kl jenguk wife dia, ak heretla sekali dia pegi putrajaya.
Almaklumlah kami xde kenderaan nih, so tumpang lah si yong.Dlm pkol 8.45 gitu gerak gi lrt bukit jalil yong pick up kt sana.Husband nih sleepy head mana2 je boleh lelap.Adessss

Sampai2 bukit jalil, tggu in yong dtg.Then terus shot gi putrajaya.Yong dtg dgn adiknya si awin.Laki ak lg bertambah malu sbb sume pompan dlm kete.Dlm 30min mcm tu sampai umah una*yeay xsesat.Bese ak n yong selalu sesat.bahahahaha.Masuk bilik tgk una da nk siap mekap.Clasmet yg laen sume da sampai.So, kite posing2 dulu.

Boleh pulak mua xperasan ada makhluk dah kawen dlm rmai2 nih.



 Siap posing2 dlm kol 11 pihak laki sampai.Ak xg dgr sgt ape yg dibncgkan sbb dok atas teman n betulkan veil una.


Then sarung cincin.

Pastu da jd tunang orang.
Dah siap sembang sume, makan makan dlm pkol 1.30 ktorg gerak dlu for a short weekend honeymoon.will update later.

Yong lg lah gerak awl sbb nak gi umah bakal mertua dia pulak di pilah sana.Xsempat bergurau lame2..adehh.bila dah dewasa mcm ni masing2 byk komitmen.
 To una and rauf, selamat menjalani alam darah manis.Tahniah na.


 Jumpa lg next updates.hihi










1 comment:

Cik Una said...

cuwit..cuwit..btw..time korang dtg bkn dh siap mekap..da siap pki tudung da pon..hahah..tq for the post!;p