September 19, 2014

Very 1st anniversary of Syafiqah Dan Khadir

Assalamualaikum wbt.

Happy school holiday.Mak2 ayah2 kena keje tau.Tp jgn lupe bawak anak balik kampung.Ok cukup pesanan penaja.keh3.

On 25 May aritu genap setaun perkahwinan aku dan suami.*Clap3
Berjaya menempuh setahun alam perkahwinan.Dgn 9 bulan LDM dan 3 bulan memulakan kehidupan suami isteri yang sebenar.*I love you husband!!

Perasaan bila duduk sebumbung dengan suami?
Awesome!
But less rindu-rinduan..
Kdang2 aku je gedik sms suami time office hour cakap rindu.Lunch hour nanti adelah terpacak kat umah.hehe.Kelebihan tempat keje dekat dgn rumah.kekekeke

 Setahun kawin ape kau rasa?
Aku rasa suami aku sayang aku lah.hahah.
Dan sayang aku pada suami alhamdulillah like Allah sahaja yang tahu.
Sakit kau,dia jaga.Tangis kau dia pujuk.Heaven on earth weyyyyh.

Tapi jangan lah dia merajuk kau jd tunggul buat tak reti.
GIVE and TAKE.

So,sekian...


2 comments:

simaasyamimi said...

Wah. seriously aku suka dengar cerita orang yang dah kawen. rasa sweet je, InshaAllah aku kearah itu. :)

Abang Bear said...

happy anniversary... so sweet walau serumah rindu2an